Familien er det vigtigste

Dating råd

Mission: At etablere et netværk af familie orienterede individer og samtidig inspirere til kærlighed, lykke og vækst ved ikke kun at bygge forhold men ved at bygge familier.

I 2010, efter at have udviklet og kørt adskillige online hjemmesider i 8 år, lagde Cesar R. Cruz mærke til hvordan verdenen har mistet sit fokus på den sande definition af familie og dating. I sin fortid havde Mr. Cruz aldrig en familie at komme hjem til. Han voksede op i en brudt familie i South Florida, mens hans familiemedlemmer var bosat i Latinamerika. Han fandt trøst i andres familier og var altid misundelig fordi han ikke havde en komplet familie at komme hjem til hver dag.

Han begyndte at lægge mærke til de mest almindelige grunde til at forhold mislykkes, og lagde mærke til at et par få katalysatorer mod et nystartet forhold var bagage og familie. Det var på dette tidspunkt at Mr. Cruz begyndte at blive opmærksom på hvordan andre dating hjemmesider øgede værdien af rejsen mod at møde nogen. Han lagde mærke til at ingen af hjemmesiderne understregede vigtigheden af at være åben og ærlig, og heller ikke lagde vægt på sandheden i erklæringen: ”Når du dater nogen, dater du ikke bare dem men også deres familie”. Kort efter at han forstod hvad denne erklæring betød, indså han nødvendigheden af at skabe en hjemmeside der var rettet mod familie orienterede individer der ønskede at date andre der delte den samme moral og etik omkring familie. Mr. Cruz sagde altid:

”Der må være andre mennesker der føler på samme måde som mig hvad angår familie. Respekt for familien er forsvundet, primært fordi folk glemmer hvorfor de blev gift i første omgang. Gud ville aldrig have os til at date bare for sjov, Gud ville have at folk dater så de kan bygge en familie”.

Mr. Cruz vidste, at for at opbygge en hjemmeside som den han forestillede sig, ville han få brug for et team af folk med forskellig baggrund, som delte hans familieværdier og som ønskede at hjælpe med at genindføre værdien af familie. Han mødte Matias Nunez, som hurtigt så visionen som en der havde brug for at blive delt med verdenen. Mr. Nunez, der kommer fra en god familie, vidste hvor værdifuldt det var at komme hjem til en forenet familie hver aften, vel vidende at de var der for at støtte ham gennem hvert trin i livet, og som han kunne føle sig tryg ved at dele alle hans problemer og lykkelige øjeblikke med.

Mr. Nunez kontaktede hurtigt to brødre der arbejde sammen og som begge var internet iværksættere. Vi forklarede vores intentioner om at bygge en hjemmeside der var designet til at bygge familier. Andreas Parra og Alberto Parra lagde hurtigt merværdien til tanken ved at skabe verdens første kombinerede social netværk & dating hjemmeside, der direkte er rettet mod folk der værdsætter familien som den skulle være.

”Jeg kan kun takke Gud for at være velsignet til at bygge noget der har mulighed for at ændre verden. De fleste sociale netværks hjemmesider der forsvinder fra tid til anden kan ikke blive erstattet. Vores sociale netværk afsnit vil give ægte værdi til dit liv, hjælpe dig med at være organiseret, holde dig i kontakt med dem du har brug for at være i kontakt med, alt imens der bliver opretholdt et ekstraordinært niveau af privatliv, og vil hjælpe dig med at vokse som en bedre person.

Vores dating sektion handler om at være åben og ærlig, som sikrer dig mod overraskelser efterhånden som forholdet udvikler sig. På DateMyFamily.com kan medlemmerne være sikre på at de bliver involveret med en person af de rigtige årsager. Vores mission er at etablere et netværk  af familieorienterede personer, og samtidig inspirere kærlighed, lykke og vækst ved ikke kun at skabe forhold, men skabe familier”.

Hjælp mig med at minde verdenen om vigtigheden af familien. 25% af alle børn bliver i øjeblikket opfostret af enlige forældre, og mit mål er at sænket dette tal. For mig er familie det vigtigste. Uden min familie har jeg intet. Et minut af din tid kan gøre en verden til forskel. Vær venlig at videregive denne artikel og hjælp mig med at nå mit mål med at gøre vores samfund bedre.