online-dating-tips-for-maend

Online dating tips for mænd

Disse online dating tips for mænd, vil give dig den fordel du behøver når det kommer til at tiltrække enlige kvinder online. Da antallet af mænd i forhold til kvinder som regel er 2:1, vil dette forspring betyde at du vil få større opmærksomhed, og at du vil få flere svar på dine emails.

Det første enhver kvinde vil se om dig er dit foto. Dette er den første tiltrækning, så hvis du begår fejl her, går de bare videre til næste profil. Du har brug for at det vigtigste foto på din profil, er fra skuldrene og op. Du kan slippe afsted med fra taljen og op, men længere væk fra kan det nogle gange være svært at se dig. Du ønsker også at billedet er skarpt, og ikke for mørkt eller sløret. Hvis dit foto er omgivet af en masse andre fotos der er tæt på og i fokus, vil dit foto ikke blive set. Du kan bruge andre billeder  fra din ferie eller under en aktivitet, men gem dem for de ekstra fotos i din profil.

Dit brugernavn er også vigtigt. Lad være med at vælge et der kan virke stødende på kvinder. Noget med en seksuel undertone eller andet af den art, vil straks få dem til at stå af. Du skal være kreativ. Baser det på en hobby eller en karakter fra en film eller et show du kan lide, få det til at skille sig ud.

Når du har bestået disse tests, bliver alle detaljerne i din profil sat under en lup. Det er her du skal være 100% ærlig. Hvis du ikke er ærlig, bliver du fanget på et tidspunkt, og så er du tilbage ved udgangspunktet. Så vil den indsats du har lagt i at få dit foto og brugernavn helt rigtigt, være spildt. Ærlighed er den bedste politik, og hvis du praktiserer det fra starten, vil du ikke have nogle bekymringer om at begå en fejl senere hen.

Dit næste skridt er at kontakte de enlige kvinder. Du har nogle få muligheder her. Hvis du er på din gratis prøveperiode,  er det eneste du har mulighed for, at sende et ”smil” eller en ”flirt”. Hvis en enlig kvinde får 100 flirts i sin indbakke hver dag, hvor mange vil hun så svare på? Sikkert ingen. Hvis du ønsker at imponere en kvinde, er du nødt til at sende hende en personlig email, og for at gøre dette, skal du betale for dit medlemskab. Dette vil koste mindre end en aften i byen for en hel måned, så du sprænger ikke banken. Det vil være penge der er godt givet ud, når en kvinde du er tiltrukket af besvarer din email. Brug en stavekontrol hvis du kan, og løs dine emails højt, så du kan høre fejlene hvis du har lavet nogle. Hvis du sender en email fuld af stave – eller tastefejl og grammatiske fejl, vil den bare blive slettet. Husk, du vil gerne imponere hende og få din email til at skille sig ud fra de andre i hendes indbakke. Nævn noget du har set i hendes profil, så det ikke ser ud som noget du har sendt til 20 andre kvinder.

Hvis du kommer ud for kvinder der ikke svarer dig, så lad være med at chikanere hende. Hvis hun ikke svarer, så gå videre til en anden. En god online dating service vil fortælle dig hvornår en single sidst var online. Hvis de har været online siden du sendte dem en email, har de sandsynligvis læst den, og besluttet ikke at svare.